Pages

Saturday, November 5, 2011

Kelahiran Generasi Baru

Assalammualaikum dan selamat tengahari
 
Oh da lama pulak tak hapdet blog DSG nih..maaflah ye pada kalian (kalau ada yang sudi jengah la blog picisan ini..huhuhu)
Beberapa hari ni memang sangat sibuk..idea dah berlambak-lambak..tapi masih tak sempat nak post pape entri kat blog..

Tapi harini ada lah sikit ruang dan waktu nak post 1 entri ringkas..
Alhamdulillah,semalam 03/11/11 hari Jumaat jam 06:20ptg Kak Teh selamat melahirkan seorang bayi perempuan di Hospital Kajang.Aq sampai migrin2 kat luar bilik nak tunggu masa dy nak bersalin..adoiyai..hahahahahha..kemudian tambah pulak tak pasal2 semalam aq kena ambil half day EL..

Hmm aq sambung semula..tapi selepas tengok kakak dan baby sihat walafiat..keadaan aq tenang semula..tak sabar petang ni nak tengok both of them !! Nanti aq share dengan korang k gambar baby gegurl tersebut..hehehehe..

Ohya,melihat pada gambar nih..si kakak baby ni belum berkesempatan menatap wajah adik nya yang baru lahir semalam..hehehee..aq masih terfikir..bagaimana lah reaksia dan penerimaan nya disaat mendapat adik dalam usia yang masih muda dan awal begini..1 tahun 7 bulan..

1 comment:

Sahabat Sakura