Pages

Friday, November 11, 2011

Malunyerrrrr !!!!

Assalammualaikum dan selamat petang..

Whoaaa! Dah habis dah lunch hour aq..huhuhu..Malu siot!
Harini rasa lapar tapi takde lah lapar yang teramat..tekak masih rasa taknak telan pape even sampai kebulur pun.Keluar pergi lunch pun just teman colleague je..yang sedang marah..terasa nak makan roti canai..

Kami pergi makan kan ABC Mydin je dekat2 kawasan ofis ni..dekat lah sangat..dy order roti kosong dan ais kosong je..aq pulak..minuman feveret dan kebiasaan aq..Limau Ais..makan kemudian order..borak nye borak..prom pang prom pang prom pang..kecepurrr!Aq tersiku air limau aq sendiri..adush !!Tumpah la segalanya atas baju aq..huk3..Tapi aq masih tersenyum dok kaber malu ah!Tak pandang kiri kanan dah..


Tapi yang bestnye..pekerja kat situ ganti semula air limau aq yang aq dah minum hampir separuh..kemudian tertumpah tu..dy siap ganti penuh tu..hehehehe..terbaekk!!


Balik ofis dalam keadaan sandal yang sedang melekit-lekit..yarkss!Sangat2 selesa..tak selesa okie !


K lah..nak sambung buat keje semula..ehehehehe..jadikan ia sebagai kenangan + pengajaran jer..hati2 sentiasa !



p/s : mujur air limau je..kalau air milo??bau basi lah aq 1 badan sampai kul 6pm..hadoy~

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura