Pages

Thursday, November 17, 2011

Kelahiran Generasi Baru [sambungan]

Assalammualaikum

Esok, genaplah usia baby kakak Arul tu 2 minggu..kak teh dan baby dah selamat berada di kampung pun..baby tak sabar nak sambut Raya Haji jugak kot..macam yang Arul pernah cerita kat entri sebelum ni..kat SINI..budak yang lahir hari Jumaat tu..tp dah tersalah tarikh pulak..sowi dear!

Buat masa ni (yang aq tahu la,lum finalize nama lagi tuk baby) baby lum ada nama..tapi Arul cadangkan nama "Nur Aisyah Amani" ada lebih kurang sikit macam kakaknya, "Nur Aisyah Insyirah"..Arul gak yang cadangkan nama kakaknye tu..hehehehe. Jom tengok jap wajah si comel Arul ni..


Hehehe inilah budaknya si comel itu..rindu sangat..tak sabar rasa nak balik kampung tengok perkembangan dy..Yang kat bawah ni pulak kakak nya..tak pasti la ada persamaan ke tidak..hehehehehe..budak tembun kat bawah ni buah hati pengarang jantung yang Arul sedang rindu sangat2..ala,budak yang Arul bagitahu semalam kat entri ni --> klik SINI

sehari tak jumpa da rindu sangat..ini kan pulak sebulan

rindu sangat kat mak dy
Gambar kat atas ni, masa dalam kereta..dalam perjalanan nak balik kampung..baru lepas jemput kakak dari hospital..Aisyah ni berebut..merengek nak tdo kat riba mak dy..jadi terpaksa la Arul yang tolong pangku kan baby..dah la baby tengah tido lena diulit mimpi..tak sedar2 dari masuk kereta..tu gambar baby yang seedang Arul pangku lah tu..sebab tu dapt snap depan2..hehehehe..jenuh dok kacau baby tido,sebab kakak nak susukan dy..tapi tak gak celik2..ish3 budak nih..

Ha sudahnya,Aisyah ni tak jadi tido pun kat ribaan mak dy..tapi tido kat seat depan sebelah ayah dy..jadi bos jap la kan duduk depan sorang2..makan kopok sorang2..ble dy da mengantok sangat..kami dengar lah dy nyanyi sorang2 smpai la dy tertidor..hehehehehe...comel sangat dak nih !

2 comments:

  1. bestnya.. nadh nk tak ada anak sedara lahi. huu

    ReplyDelete
  2. @fRaMe+LenSeS :: nak tak blh ar..hehehehe..amik jd ank angkt eh?hehehehehe

    ReplyDelete

Sahabat Sakura