Pages

Wednesday, November 2, 2011

Cara mudah untuk belajar Pengaturcaraan

Assalammualaikum dan selamat petang..
 
Eh,eh,eh..lagi beberapa minit je lagi dah nak habis waktu kerja..huhuhuhu..dan2 ni la baru aq sempat nak buat entri baru..takpelah..lepas kan rasa di hati..aq akan usaha sungguh2 sampai ada orang yang sudi baca segala entri aq [bukan sekadar jengah-pandang blog aq sebelah mata..hu3 sian woo kt aq]
Okeh3..back to da main point la keh everibedi~

Sumber dari En.Eizil yg baikhati
Ha ni lah yang aq nak kongsikan dengan kalian..STOP!!Aq dah mintak izin k dari Encik tu..aq tak plagiat k..Lagipun aq rasa aq patut share info ni dengan korang coz aq sendiri dah hampir seminggu duk layan website ni je..TAK BOSAN..ILANG NGANTOK..MENARIK..SANGAT BEST..Aq rasa kalau korang2 minat benda2 gini pun mesti korang kata best jugak..

Aq masa zaman2 student dulu,ada jugak belajar buat web,bina sistem semua ni..tu yang aq minat nak main2 dengan programming nih..syok wooo!Bagi aq,bila aq layan buat benda2 berkaitan sistem,programming,web nih..serius buat aq hilang mengantok..masa stdy dulu,aq dan group members aq pernah tak tidur kot demi siapkan sistem/web kami tuh..wallaweii !

Hahahha panjang pulak aq merapu..aq pun taknak cakap banyak tentang website ni..tapi korang boleh ar cuba sendiri buat pengaturcaraan tu kat website yang aq cadangkan tuh..memang "learning from A-Z"..korang klik je laju2 kat gambar tu..lau tadek pape..heheehe klik kat description gambar lah ye..
 
Alamak !! Terlupa pulak..hehehehe..aq dapat info nih dari sorang blogger nih..aq selalu gak follow blog beliau..coz ada part2 yang mampu menarik perhatian aq untuk menatap berjam lamanya..hehehehe..dan ini adalah salah satu buktinya..
credit to : www.eizil.com

"SELAMAT MENCUBA"

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura