Pages

Tuesday, November 29, 2011

Kenali watak dalaman diri sendiri

MODEL >> tukar gambar setiap hari

PENJENAYAH >> tukar nama setiap hari

OVER ACTING @ PERASAN BAGUS >> namanya menggunakan simbol2 sehinggakan menyusahkan kawan2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (i.e : 71M@T = jimat)

WARTAWAN >> suka menyebarkan pesanan, walaupun ia tak de lah penting mana pun

PENGGANAS >> suka menyebarkan link yang menakutkan (i.e : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana)

BINTANG FILEM >>suka update status setiap 5 minit

BINGUNG >> tak dapat membezakan ruang untuk wall post atau komen

PERASAN HEBAT >> selalu melaporkan di mana lokasi semasa stiap masa

BUDAK HINGUSAN >> selalu menampilkan gambar dgn gaya dan aksi yang pelik lagi unik

GILER POPULAR >> nak makan pun siap ambil gambar dulu dan buat pic profile pulak. Motiff??



p/s : Arul minta maaf jika ada yang terasa..sekadar hiburan je..hehehhehe..peace!!

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura