Pages

Tuesday, November 15, 2011

Aku bukan Lelaki


Assalammualaikum..

Hehehehe..gurau2 je..tapi rasanya korang pun memang dah pasti kan Arul ni bukan lelaki..

Ekceli nak cakap pasal 1 movie nih..alahai..korang pun mesti dah dengar segala review dari blogger2 otai ni..dorang ni sumer dah g tengok dulu sebelum movie ni kuar...tak caya tengok ar blog akak PenMerah, blog CikEpal..

Hehehehe..aq cuma nak luahkan perasaan hati aq yang teringin sangat nak tengok citer nih..please sape boleh bawa dan teman aq g tengok movie ni weekend ni?? Aq belanja half dozen Big Apple Donuts..hehehee mau tak??


Barisan pelakon movie ni yang hebak2 belaka !

 Tu je dapat cakap..nak tengok..sambil guling2 pujuk orang teman nih..

3 comments:

  1. nak p jugak... bawa la nadh p skali. huu huu T.T

    ReplyDelete
  2. Nadh > jom! jom! kita g weekend ni..huhuhu

    ReplyDelete
  3. @fRaMe+LenSes tgok gak ke mvie nih??

    ReplyDelete

Sahabat Sakura