Pages

Wednesday, November 30, 2011

Menjawab soalan Mr.Shahrazali

Assalammualaikum

Thanks a lot pada Mr.Shahrazali ye kerana menge-tag arul dan bagi soalan yang sangat banyak. Heheehe..arul mintak maaf ye kerana terlambat buat entri ni sekali dengan terlambat menjawab soalan bro. Semalam banyak kerja jadi tak sempat nak menjawab nye..


Ok,harini arul curi sedikit masa untuk menunaikan janji dan melunas kan amanah yang diberi. Ni antara soalan2 yang diberikan oleh bro Shahrazali ni :

Dah berapa kali jatuh cinta?
3x je

Siapa idola hidup? Kenapa?
My Abah..sebab kesabaran dan ketabahan dy dalam membesarkan kami 7 beradik sejak My Emak sakit macam2

Blogger kegemaran?
Denaihati...Ariffshah..Bro Eizil..Bro Ben Ashaari..Bro Ahmad

Azam utama tahun baru ni?
Taknak buat azam baru coz yang lama pun masih belum tercapai..ngeh3

Sebab selalu menangis?
Bila kena marah..Bila cakap dgn arul,tinggi2 suara..Bila dikecewakan..Bila terlalu banyak masalah yang tak dapat ditanggung lagi

Apa yang membuatkan awak ketawa besar?
Apa eh??hmm..bila My BFF wat lawak spontan dy (giler rindu kat 2 orang dak senget sy!!)

Peristiwa paling memalukan dalam hidup?
Erm..biarlah rahsia..kekekekeke..padahal arul dah tak ingat pun..ada ke eh?

Drama pilihan dalam masa terdekat ni?
Cinta Elysa dan Tentang Dhia..dah tu je yang ada..

Movie pilihan dalam masa terdekat ni?
The Immortals (ngeri giler tgok weh,ley menyorok bawah ketiak "teman" arul skali)

Apa pandangan tentang semua entri dalam blog Shahrazali?
Baru2 je lagi tgok blog bro..so lum berkesempatan nak terjah sumer..sori eh bro..

Ok dan ini pulak antara mereka2 yang sudi jenguk blog arul yang ciput nih..

Bro Ahmad

NZ Diaz

Kotak Bulat

Pada yang arul tag kat atas ni..soalan korang kena jawab mudah je..lebih kurang je macam yang arul kena jawab tu..arul ngah tadek idea,jadi tak dapat nk create soalan kreatif sangat..soalan terakhir tu je yang arul nk tukar..

Soalannya adalah....

Pernah makan Big Apple Donuts & Coffee?Apa donut kegemaran? Apa pendapat tentang BADC??


Oklah..selamat menjawab ye..dah jawab..rajin2 la tinggalkan link kat sini plak..nk gak baca..hehehehe..

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura