Pages

Friday, November 18, 2011

(^,^) Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom



Arul rasa dah ramai yang kenal blogger ni..sape yang tak kenal "Apit" or FizgraphicDotCom ni?Kan?Kan?Kan?Hehehhehe..jeng!jeng!jeng! Beliau harini ada buat segmen..Arul tertarik dan berminat..maka sekarang Arul juga terasa nak berkongsi dengan korang dan ajak korang ramai2 join segmen beliau yang comel nih..

Pape pun mai kita tengok dulu RULES & REGULATIONS FOR HIS SEGMENT ::

  1. buat ENTRY anda yang bertajuk "Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom"
  2. letak banner Doodle macam yang kat atas tu kat entry anda
  3. jangan lupa tengok SINI dan SANA dulu ye..
  4. bagi 5 SEBAB kenapa anda suka doodle FizgraphicDotCom
  5. pastekan URL entry anda kt ruangan komen beliau kat ENTRI beliau
  6. tag 3 or lebih rakan2 anda


TARIKH TUTUP :: 19 NOV 2011
MASA :: tepat jam 11:59 malam

Ok sekarang Arul nak senaraikan kenapa Arul suka doodle fizgraphic ni ::

Sebab doodle fizgraphic :
1- sangat..sangat..sangat..sangat..sangat..COMEL !!
2- sesetengah yang di hasilkan sangat..sangat..sangat..sangat..sangat..REAL !!
3- sangat..sangat..sangat..sangat..sangat..KREATIF !!
4- mampu buat Arul tersenyum je tiap kali melihat kecomelan doodle beliau
5- sangat..sangat..sangat..sangat..sangat..KEMAS DAN CANTIK !!

"WA SALUTE LU BRO !!"



Ahahahhaa ckup la tu Arul merapu..lagipun memang tu je yang Arul senaraikan..kehkehkeh..doodle anda memang sangat2 comel + kemas + cantik jadi Arul tak tahu nak describe kan caner lagi..teruskan lagi ye !! suke giler2 tengok segala hasil doodle mahupun freebies anda !!

Oh hampir Arul terlupa nak tag rakan2 Arul yang budiman :

:: NADZRIE (^_^) KOTAK BULAT (^_^) GENKCORNER ::

4 comments:

  1. Makasi tag genk..da masa genk join nnti ea ^^ :)

    ReplyDelete
  2. Dah terjah blog Apit, doodle dia memang cantik! Nak join jugaklah segmen nie. Apa pun, good luck! :D

    ReplyDelete
  3. @Arol Mubin :: taw x pe..mmg cantik2 dn cute kan? tp arul x menang pun..huhuhu..

    ReplyDelete

Sahabat Sakura