Pages

Saturday, November 26, 2011

Ku relakan kau pergi~

Assalammualaikum

Apa yang arul nak sampaikan dan luahkan di sini adalah...sorang lagi member dah resign harini..huwaaaa..!!kenapa bukan arul yang blah dari sini dulu??why?why?why?Mamat ni memang bercita-cita nak cari keje di kampung halaman nya..maka,bila dah dapat peluang tersebut..dy tak lagi menoleh ke belakang..malah,keje baru dy ni pun kira sesuai dengan bidang yang dy pelajari selama ni..keje lama plak,jauh menyimpang..kesian gak arul pada dy sebenarnya..tapi...sedih gak..dah takde orang arul nak sakat nanti..kui3~

Beberapa sebab arul masih belum dapat kerja yang bertimbun-timbun apply :

1) cari job,then save je tapi tak tengok semula untuk apply pulak..bodohnye!!
2) cari job,then tak update yang patut..pemalas nak mampos!!
3) cari job,then tak analisis betul2 requirements yang company nak
4) cari job,tapi tak berani cuba yang baru..arul memang penakut pun!!
5) cari job,bidang arul ni memang meluas..tapi arul punya pengalaman yang Maha Ciput je..sape nak der?!


K lah,tu je dapat diluahkan buat masa nih..huhuhu...berhentilah bersedih dan berubah lah ye arul !!


p/s: Masa entri ni di publish,mungkin arul sedang memandu pulang ke kampung halaman dengan 'neves' nye...weeee~

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura