Pages

Wednesday, November 23, 2011

Ragam muda-mudi bercinta

Assalammualaikum

Harini arul cuma nak berkongsi sikit je..yang kat bawah ni arul dapat dari 1 group kat 'pesbuk'..hehehe..bila difikir-fikir,arul yakin pasti ada sesetengah pasangan diluar sana bersikap begini kan??


time couple "BABY"
dah break "BABI"
time couple "SAYANG"
dah break "BANGANG"
time couple "I - U"
dah break "WA - LU"
(waklu pn boley..kikikiki)
time couple "I LOVE U,K BYE"
dah break "I HATE U,CIBAI"
time couple "HI DARLING"
dah break "BYE ANJING"
time couple "HANDSOME NYE"
dah break "SAKAINYE"
time couple "U LAWALAH"
dah break "EH,SIAL LAH PHUIH~!!"


Hahahahahaha! Gitu ler penerimaan pertama arul masa baca statement kat ats tu..tapi fikirkan lah semula..tak bagus taw!

Jangan ler amalkan ye..kita pernah sayangkan dy..dy pun pernah sayangkan kita..abaikan yang tak elok..sentiasa ingat perkara yang baik dy pernah buat untuk kita selama berpasangan..


p/s : arul minta maaf kerana terdapat penggunaan bahasa yang kurang sopan..tapi dah memang gitu ayatnye..hu3..

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura