Pages

Sunday, October 30, 2011

.B.R.A.I.N.


Assalammualaikum dan selamat malam..

Huarghhhh!Orang lain sudah diulit mimpi..cewah!Aq sejak semalam pulak tak habis2 brainstorming diri sendiri..pe aq nak 'hapdet' kat blog aq nih..Sori ar geng yang rajin jadi follower aq..beberapa harini aq stress..takleh nak berfikir dengan waras dan membuat kan aq ilang idea tuk post pape entri..

Macam yang korang tengok tajuk entri aq tuh..entah lah..de kaitan ke tidak dengan isi entri nye..lau tadek harap diampuni ye pak..buk..hehehee..

"Ramai orang ada blog..tapi tak ramai orang ada idea untuk menulis blog mereka"


Ahahahha..aq tertarik pada gambar nih masa Google tadik..so saje je la tepek kat sini..tapi yang sebenar2nya..gambar ni yang sesuai yang gambarkan B.R.A.I.N aq sekarang nih..


"Ramai orang ada blog,tapi tak ramai dari kalangan blogger yang sentiasa ada idea...dan tak ramai juga antara mereka tahu promosikan blog sendiri"

p/s : contoh nye macam aq la...hu3..adios gudnite olls!

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura