Pages

Monday, October 24, 2011

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com


Dok tengah2 malam bebuta gini patut aq dah tido..sok da nak masuk keje semula macam bese..tapi duk 'walking2' tetiba terjumpa plak akak sorang nih punyer contest..giler simple..kebetulan aq sejak kebelakangan ni memang follow habis blog akak sorang nih..sempoi..

So sesapa nak join ley ar click je banner kat bawah nih..

anigif penmerah 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Ni antara kawan2 yang aq ader..huhuhu..kawan ramai..tapi kawan yang ada blog tak ramai..tengok je la pada follower aq yang ciput tuh..sedey tak??hehehe tapi aq tak kesah sangat lah..

1-Nini (aq pun tak ingt nama sebenar dy..sori kak)
2-Nadhoney (kwn lama aq)
3-Si Kotak Bulat

Ni je yang termampu aq buat..aq dah mengantok sangat...teman texting pun dah ajak tdo..huhuhu..so now nak tido..esok keje..kwn2 nak join..click je banner kak penmerah yg cute tu keh!!

p/s : Kak,sy nak mp3 sony tuh...hehehehe..

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura