Pages

Wednesday, October 26, 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

Assalammualaikum dan selamat petang rakan2 blogger!!!


Okeh..korang mesti ar terang2 kenal kan Big Bro dalam header atas nih..hehehe otai la katakan...'wa respect giler sama lu bro'..hihihi

Pada kawan2 yang masih lum join dan berminat nak join Abg Ben nih...korang boleh klik je kat header atas nih..yang ada gambar Abg Ben posing santek tuh...hihihihi

Oklah...blog aq nih...lau nak di ikutkan more to personal ar kan..nama pun DiariSakuraGurl..so..aq pun lebih santai dan senang tuk berkongsi,bercerita apa2 saje selagi tak menyentuh sape2 nye sensitiviti..aq takmoh blog aq..kata2 aq..luahan2 aq...ada menyentuh perasaan sape2..aq niat berblogging nih memang nak tambah kenalan maya..tambah ilmu pengetahuan..tambah kemahiran IT,if ada rezeki boleh ar jugak jadikan blogging ni sebagai pendapatan sampingan aq..yang mana aq boleh share ilmu..maklumat dengan korang..aq pasti akn kongsi punyer..kedekut2 pun pe de hal??rugi diri..buang msa ja la..ahaks~

Blog ni memang kadang2 jadi tempat aq luahkan perasaan..tapi tetap kena bertapis jugak..silap luah,habis orang mengata kita..tul dak??heheehe..Masa mula2 aq niat nak buat blog nih...serius aq katakan aq tak kenal dan tak tahu sape2 pun blogger yang hebat or whatsoever nih..coz masa tu memang niat nak jadikan tempat blog ni as my Diary..sampai lah suatu hari aq terjumpa blog rakan aq..aq pn mintak nasihat serta pandangan dari dy..dy cadangkan boleh jadikan sebagai panduan dari blog2 otai yang dah berjaya..macam Blog Abg Ben,Blog Cik Epal,Blog PenMerah..maka..mereka2 lah idola & sifu aq dalam diam..ehehehehe..

Ok tu je lah kot aq boleh kongsi story behind da scene of diz blog yang tak 'semenggah' mana..hehehe

11 comments:

  1. salam kenalan! dri segmen abg beng!

    ReplyDelete
  2. salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

    ReplyDelete
  3. Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini dan datang utk follow. jom terjah blog saya

    ReplyDelete
  5. diari sakura...sedap nama blog ni :)

    jemput singgah blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. blog cerita2 pendek yang ditulis sendiri...

    ReplyDelete
  6. salam ziarah.dr segmen yg sama^^
    ayu dh follow
    jemput2 la singgah kat blog ayu pula

    ReplyDelete
  7. Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

    ReplyDelete
  8. Salam. Terjah dan follow, dari segmen bro Ben :)

    jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya..

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

    # Lambat terjah sini sebab ada masalah sikit ;
    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/berhenti-merungut-dan-belajar-untuk.html

    ReplyDelete

Sahabat Sakura

They're G+