Pages

Monday, October 17, 2011

Big Apple Donuts & Coffee nk cukupkan 50 cawangan..wowww!!

Assalammualaikum dan salam sejahtera..selamat tengahari semua..

Maaflah dah lama tak 'hapdet' entri kat blog picisan ni..kebelakangan ni banyak kerja kat ofis..weekend plak ingatkan boleh lah rehat2 sambil 'hapdet' blog nih..tapi nk buat cemana kan..lau Allah tu dah tetapkan gitu..jadilah ia..since semalam sehinggalah harini badan ni masih rasa kurang sihat..tak larat tapi masih di gagahkan jugak datang keje..nanti kena potong gaji pulak..*oh tidak...tak mahu!!*

Hehehehe ok lah..harini aq nk cakap tentang BADC..that stand for Big Apple Donuts & Coffee..mcm tajuk entri aq tuh..menarik ke??macam tak menarik je kan tajuk entri aq tuh??ah lantak lah..aq masih mencuba dan berusaha untuk jadi blogger yang lebih berilmu dan berjaya..[doa2 kan lah ye]..


Semalam 16/10/2011 secara rasminya BADC di Tesco Taiping telah pun dibuka...para pelanggan 100 yang pertama yang memiliki kupon akan diberikan donut secara percuma!!Ramai yang tertanya dari mana nk dapatkan kupon tuh..jawapannya..kupon2 tu terdapat di dalam flyers2 yang diberikan di Tesco.Hahahaha uupssss!Yang ni dah lepas..jadi tak perlulah aq promote2 lagi..tapi biasalah..setiap pelanggan setia BADC pasti sentiasa menantikan kehadiran outlet/francais BADC di tempat mereka.Dah nama pun Grand Opening,so memang sangat meriah la masa upacara pembukaan rasmi tersebut..[aq hanya dapat dengar je..tak pernah ada peluang lagi nak join sebarang acara pembukaan coz keje aq adalah di ofis semata...huhuhu].

BADC Tesco Taiping
Lot F-7, 1st Floor, Tesco Taiping
Lot 38, Jalan Istana Larut
34000 Taiping, Perak

Pada 11/10/2011 pulak..1 lagi BADC telah dibuka di Tesco Seri Alam, Johor...ini merupakan cawangan ke-42 BADC..namun yang ini merupakan kiosk sahaja..jadi mungkin lebih kecil dari BADC yang lain..

BADC Tesco Seri Alam, Johor
Lot 30, Ground Floor
Tesco Seri Alam
PTD 111515, Jalan Seri Alam,
Bandar Seri Alam,
81750 Masai, Johor

Ha sekarang HQ sedang sibuk pulak denga pembukaan cawangan di Senawang...dengar2 pembukaan nya dalam minggu ini jugak..waaahh kat Senawang tuh..dekat je dengan umah BFF aq..

Untuk pengetahuan para blogwalking & readers...terdapat beberapa lagi BADC yang akan menyusul..tempat2 yang menjadi target untuk pembukaan seterusnya adalah di Tesco Melaka, Mydin Mall MITC Melaka dan Giant Hypermarket Shah Alam..waaaaaaah!aq plak yang teruja..kikiki..well,dah nama nya pun salah seorang staff Big Apple Interasia Sdn Bhd kan..mesti lah ada semangat itu..Bos Mike target nak cukupkan 50 outlets/francais BADC taw menjelang penghujung tahun ini..

Maka dengan itu,sibuk nk buka banyak BADC..jadinya kedai2 BADC juga memerlukan 'crew outlet' yang ramai bagi memenuhi ruang2 kosong di kedai2 tersebut. Pada yang berminat,bolehlah mengisi kekosongan tersebut..borang permohonan boleh didapati di outlet2 terdekat..[ceewah..eh,serius ni..bukan main2 taw]..

5 comments:

  1. ingat nak keje kat big apple tapi sayang rotiboy la..haha

    ReplyDelete
  2. Mcm mn nk pohon buka big apple?bpe modal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. it's better prgi website BADC dan direct tnya disitu..tq :)

      Delete
  3. nak tanya...boleh buka cawangan big apple kah individu?emel to rhayelle@hotmail.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. mgkin blh direct emel ke big apple dan tnya di "contact us" kat website big apple ye..

      Delete

Sahabat Sakura

They're G+