Pages

Friday, October 21, 2011

Assalammualaikum dan selamat malam...

Huarghhh!!uppssss!!hehehehe dah mengantok sebenarnye sejak dari kul 9pm tadi lagi...tapi gagahkan jap nak post entri..nak 'hapdet' blog sejenak yang tak seberapa nih...dah jadi seronok semula dapat menaip banyak2..macama entri2 sebelum nih..ingat nak post entri yang simple & sempoi je..sekali tertaip berjela-jela pulak..tak tahu la sape yang rajin membacanya kan..ish3...

Sejak kebelakangan nih aq rasa kerja aq dah semakin bertambah...hadoy..walaupun hanya keje sekadar masukkan data ke dalam sistem yang disediakan..tapi ia tetap memeningkan dan memenatkan..bukan penat badan tapi penat otak aq la...huhuhu


Hahahahahha..ni baru sket je aq tunjukkan..nampak 'colourful' kan sistem tuh??Ha sebab tu la mata aq pun kdang2 dah kelabu tengok warna yang pelbagai..ni baru Data Jualan Harian..jualan untuk 45 cawangan kesemuanya..[hamek ko,tak ke pening]..bukan sekadar kena masuk data sesaja taw...aq kena gak la teliti dan perhatikan jualan2 tersebut..mana yang terlebih dan terkurang..huhuhu pastu pe lagi..kena ar aq setelkan jika ada masalah..[yang tu aq takmo citer..nanti lagi panjang berjela entri nih..jadik merapu..kui3]

Ok lah..aq stop sini dulu entri yang tak seberapa nih..tapi ketahuilah kalian..takkan ada 1 pun kerja yang senang giler2 *babeng* nye kat dunia nih...apa2 pun yang kita lakukan..yang penting USAHA!!


p/s : Sape dah tahu bezakan PENAT BADAN vs PENAT OTAK??Nanti aq jelaskan kat entri seterusnya.. *wink!!

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura