Pages

Friday, February 22, 2013

Don't Simply Judge A Person


Assalammualaikum wbt ..

Hamboi2 tajuk entri ni, kemain sepiking kan? Hehehe, biasa arul akan sepiking gini bila time mood tak berapa ok je .. tapi sepiking in writing je la .. in verbal, memang jd broken english kot .. Tapi kalini, bkn sedang mrh .. just for me .. sometimes, english sentences ni .. lebih sopan bunyinya berbanding malay sentences. Well, lain orang lain faham nya kan . Tu yg arul cuba elakkan, arul taknak ada yg tersalah faham dgn apa yg arul cuba sampaikan. Arul sangat tak suka bila ada orang tersalah faham dgn kata2 arul.

Well, latest entri about Birthday Wish aritu .. seperti yg arul jangka dan sangka, psti akan ada segelintir yg fikir lain dr apa yg arul ceritakan. Arul summarized and highlight jela pe yg dimaksudkan ye. Dlm entri tersebut, di hujung2 cerita arul terselit kan tentang someone .. i called as "Mr. Busy" . Hahahaha, mesti korang2 pun fikir "Mr. Busy" tu as a somebody that special to Arul kan? No la!! Seriously, i'm not lying at all. Between us, there's only a FRIEND relationship. What? Just because he willing to saw me late at night even he really2 exhausted, then simply judging he was my BOYFRIEND?? 




I'm not too desperate too have a boyfriend. Lagipun arul tak rasa nak bercouple-couple semula macam dulu. Entah, mungkin arul tak layak utk dicintai .. spt yg Ex arul maksudkan mungkin .. arul tak menghargai dia .. arul tak menghargai insan yg sentiasa berada di sisi arul, yg sangat sayang pada arul .. mcm2 lah. I'm still alone, single and solo. Cuma Allah swt yg masih setia di sisi arul biarpun beribu kali Ex arul tu pergi dan kembali dalam hidup arul.

To AWAK, diri ini benar-benar mohon maaf andai masih berbaki sisa rasa pengabaian saya terhadap kehadiran awak dalam laluan hidup saya selama 2 tahun lalu. Mohon infiniti kemaafan andai belum cukup pengorbanan yg saya lakukan selama ini..mohon kemaafan juga atas segala salah dan silap. Awak mmg dah patut lupakan saya terus, jgn diingat langsung segala kenangan silam kita.





Arul dan dia baru je berkawan. Kami tak declare apa2, how come he can became my special one? NO! Even u guys tanya dia sendiri pn, tak mungkin dia akn berkata lebih. Kami just kawan. Salah ke arul punya BFF or kawan yg berlainan jantina?


SAYA HARAP AWAK FAHAM ...

Segalanya tak mudah ..

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura