Pages

Wednesday, February 20, 2013

CNY 2013 @ Big Apple Donuts Interasia Sdn Bhd



Assalammualaikum wbt ..


10 Feb 2013 seperti yg semua tahu, tarikh tersebut adalah sambutan Tahun Baru Cina bagi masyarakat berbangsa Cina. Haritu tengok ada gak blogger2 yg post entri CNY ni, tapi arul tak berminat lak nak buat. Hehehe nothing special excuses pun. Just harini nak cerita tentang company arul keje ni – Big Apple Interasia Sdn Bhd ataupun lebih dikenali sebagai Big Apple Donuts & Coffee, rasanya mostly company yg ada banyak supplier dan customer ni .. pasti akan dapat pelbagai hamper tiap kali tiba sebarang perayaan. Begitu juga companya arul keje ni la..maaflah tak sempat plak nak tangkap gambar semua hamper yg dah tersusun depan receptionist counter petang semalam. Sangat2 blur masa dorang panggil pergi sana. Huhuhu .. and this is it, hamper yg telah arul cabut. Besar kan? Well, agak bertuah jugak lah coz this hamper rasanya yg paling banyak ada HALAL FOOD rather than others. For my department combined with another person who called it CCTV/POS department (semua sekali 4 orang termasuk arul), we got 2 hamper. Unfortunately, 1 hamper tu kecik sikit dari yg arul cabut ni dan rasanya semua NON-HALAL so arul pass je la pada orang tu. Lagipun dia sorang je Chinese dalam department arul. Hamper yg arul cabut ni, berkongsi la kami bertiga je.


Maaflah kualiti gambar agak kurang cun. Hehehehe ..Ha masa dapat2 je hamper ni, ada 1 makanan yg arul dah aimed dari awal. Ngeh3! Agak2 korang apa yg arul aimed kan ek????



v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Tadaaaa!!! Biskut ni je yg arul aimed. Eh silap, bukan biskut tapi tin biskut. Hahahaha, so cute and beautiful kan tin biskut oat ni?? Ahahaha mcm tak senonoh je arul ni duk sibuk nak tin pulak, orang lain sibuk nak makanan. Ye dak? Ah pedulikan! Hehehe yg penting dah dapat tin yg sangat cantik dan comel tu. Tengah fikir2, nak simpan apa dalam tin tu .. mana boleh sorok ..



No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura