Pages

Saturday, February 2, 2013

Bukit Ampang, Kuala Lumpur

Assalammualaikum wbt ...

Harini arul on leave .. semata kerana BFF kesayangan .. mmg dah plan nk jmpa dia, tp mulanya takde la sampai mtk leave kan .. tapi demi menemukan dia dengan seseorang .. hahahaha .. sanggup la kan .. sementara tunggu mamat tu sampai sini, arul saje nk share 3 keping gambar ni je .. tak bape nk ada mood snap2 gambar .. bese la ..

Ni malam tadi, 12am tbe2 kakak ajk jalan2 mkn angin .. abg ipar pn on je .. dia yg suggest datang sini tgok view ni .. aku lagi ar seronok kot .. ni kali kedua aku g .. yg 1st dlu, someone suddenly bawa arul datang sini .. saje lepak2 amik angin malam gak .. ok, that someone tu another story .. malas nak share lagi .. hihihi .. btw, jgn salah faham ye .. malam tadi budak2 ni tak tahu kenapa tak tido2 lak .. tu yg kakak ajk kuar jln2 .. tmbh lak, tv/astro takde rancangan best .. masing2 bosan .. so keluar la kami ..


segan nk snap kat luar, guna hp je kan .. gini la rupanya ..

ini la family kakak aku
"Keluarga Bahagia"

(^_^)

Nur Aisyah Insyirah Muhammad Juhari

*dia terkaku 5minit selepas arul tersalah tekan button .. patut tekan button unlock tp tertekan alarm .. dia terkejut .. hihihihi .. kesian tengok muka dia terkejut dan terkaku masa tu*

OK! tu saja dapat share .. nak bersiap-siap keluar dah .. heading to Senawang again .. maybe to Pantai Port Dickson for our next destination!


Have a nice weekend!!

2 comments:

  1. saya tak pernah lagi pergi ke sini. tapi kalau port dickson pernah la. wlaupun duduk kat kl ni. saya rasa takut2 je nak jalan2 kat area2 kl dan kawasan dekat2 kl ni. tiada mood nak keluar rumah. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. rsa tkut2 nk jln2 area kL? pelik je .. nape lak takot2? kan ad kwn2 .. jgn la kuar sorg2 .. huhuhu

      Delete

Sahabat Sakura