Pages

Friday, February 15, 2013

14 Feb 2013 - Khamis


Assalammualaikum wbt ..

ALHAMDULILLAH , syukur sangat2 seorang sahabat dah pun selamat melahirkan baby girl seawal pagi semalam (1:09am) .. arul tahu dia dah get ready warded .. tp terlambat plak tahu update, dah selamat bersalin. Time lunch td BFF arul baru bagitahu kawan kami yg sorang ni dah pun bergelar IBU.


Tahniah! Tahniah! Tahniah!

Di majlis perkahwinan dorang  (^_^) comel kan both of them?




ini lah gambar baby yg dorang share .. sori,later baru dapat tgok fully face kot.


Pape pun, after lihat gambar baby girl ni .. arul rasa mcm nk menangis taw .. tak tahu lah kenapa .. huhuhu .. rindu pd kawan ni pun ye jugak .. She's da only friend call me with name "Nuyu" .. hahaha sampai sekarang .. tak tahu la kenapa dia suka sangat panggil nama tu.


* * * * *
My dear friend Puan Adah,
Congratulations! Big claps for you coz sudah selamat menjadi seorang isteri dan sudah lengkap hidup kamu kerana sudah pun bergelar seorang ibu pula. Lepas ni jangan lupa birthday Nuyu ye! A week before ur daughter birthday, was mine k .. hehehe .. Baby, welcome to Feb @ Aqua Club! Yeah! Nanti ada masa auntie Nuyu dtg lawat baby ye ... xoxo~

* * * * *

Well, extra information .. her husband was the student of our next class .. hahahaha .. jodoh tu dekat je kalau ALLAH swt nak kan? 



2 comments:

  1. tahniah dikurniakan cahaya mata yg comel buat sahabat

    ReplyDelete

Sahabat Sakura