Pages

Tuesday, February 19, 2013

Craving for Mini Donuts @ Big Apple Donuts & Coffee


Assalammualaikum wbt ..

[Al-kisah ni cerita malam semalam sebenarnya .. maaf ye .. ]

* * * * *


Harini tak tahu la kenapa perut menjerit-jerit mintak diisi donut ataupun mini donut.Makanya, dengan rasa rendah diri, arul telah meminta seorang kwn belanja makan donut2 tersebut. Kejam tak? Hahahahaha .. arul yg nak mkn, tp mtk kawan pulak belanja .. ok la tu, arul dapatkan harga staff je .. lagipun kawan tu pun memang nak jugak makan donut .. katanya dah lama tak makan Big Apple .. sejak tak jumpa arul la .. tak kesah la .. janji puas dapat makan Mini Donuts 9 biji tadi .. arul makan 4, kawan makan 5 .. 2 biji lagi donut yg besar tu, saje beli. Masing2 bajet makan tak cukup, sudahnya terus terlupa nak makan. Jadi arul bawa balik aje la bagi anak2 kat umh pula makan .. hehehehe




So dalam sekotak donashi 9 tu ada 4 jenis donut je yg arul pilih .. 4 biji The Aliens, 2 biji Ono Oreo, 1 biji Tiro Cinno, dan 2 biji lagi arul tak ingat nama donut tu .. hehehehe .. tapi semua nya sedap2 belaka .. licinnnn .. macam tak percaya je ..



Tapi pelik jugak arul, kenapa pelanggan tak ramai yg nak beli Mini Donuts ni? Dah la comel, sedap pulak tu .. so sepatutnya pelanggan boleh la beli banyak2 .. lagi puas sebab dapat makan banyak2 .. hehehe .. Ramai yg kata donut ni menggemukkan .. tapi bagi arul tak begitu pun .. Donut Big Apple ni rasanya donut yg paling berkhasiat kot .. tak semanis donut2 yg lain pun, donut Big Apple manis nye di tahap minima je .. sesedap rasa orang kata .. gebu pun gebu .. lembut je donut nye even kita simpan dalam peti sejuk ..

Ok la, cerita panjang2 tentang donut ni buat perut arul terasa lapar semula plak. Tapi kawan2 yg ada dapatkan calendar 2013 dari Big Apple bulan lepas, silalah manfaatkan voucher2 yg terdapat dalam setiap bulan calendar tu ye .. sangat menarik dan berbaloi …


“Every piece is Masterpiece”


Gambar ni diambil dari En. Google jer .. tapi arul nak perkenalkan lah jugak .. ini lah CEO Big Apple Donuts & Coffee utk cawangan di seluruh MALAYSIA. Kacak lagi bergaya kan? hehehehe ..


4 comments:

  1. Replies
    1. haih , silalah g ke cwgn y tdekat .. sedapppp .. hihihihi

      Delete
  2. donut big apple memang sodap dan puas makan, anak2 paling suka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe .. silalah bkunjung lg ye ..

      Delete

Sahabat Sakura