Pages

Friday, February 8, 2013

Cat Toilet Training Kit

Assalammualaikum wbt ...

Dah beberapa hari tengok produk ni, tapi entah bila2 nak belinya. Hehehe, murah memang dah murah tp macam tak yakin je keberkesanannya. Offer ni aku tengok kat Stardeal.my , kerana aku subscribe site tu maka hari2 aku akan dapat la emel dari nya .. Citi Kitty .. tapi harini aku tengok,offer dah tamat plak .. huhu rugi .. rugi .. rugi .. Jom la layan gambar sikit dan video produk ni k.





Kalaulah 7 ekor anak2 berbulu aku dapat dilatih sebijak ni .. huhuhu .. jimat kos jaga dorang .. tak perlu dah aku beli pasir segala .. ngeh3

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura