Pages

Friday, February 24, 2012

Tutti Frutti Sedap Sangat ke ??


Assalammualaikum..

             

Harini takde selera nak makan pape dah time lunch..so teman officemate makan eskrem kat atas ni ha..
Biar apa pun orang kata, arul mengaku ini lah kali pertama arul rasa TF ni ha..konon dengar orang kat luar sana kata sedap lah sangat kan..hmmm tadi dah rasa..emm..sorry to say lah ye..bagi arul macam makan eskrem biasa je kot..cuma yang luarbiasa tu maybe dorang provide kan variety of topping untuk aiskrim tu je..dan harga yang lebih mahal je..huhuhu...


Tapi kalau rasa nak menikmati aiskrim kegemaran di tempat2 yang sunyi, sejuk segala tu..boleh lah nak lepak2 kat TF ni..boleh ulang2 makan aiskrim..kalau mampu..heehee..



"My Prince, dah lama tunggu TF ni ada kat Mahkota Cheras..coz nak makan dengan awak..tapi awak dah taknak jumpa Princess kan??"

2 comments:

Sahabat Sakura