Pages

Wednesday, February 22, 2012

Ku Mahu Rambut Itu !!!!


Assalammualaikum...

style 01
Cun kan?? Whoa !! Hahahahaha..teringin seyh cut rambut 'pesen' gini..tapi terfikir gak sesuwei kah dengan raut wajah ni...xpe2..no big deal lah! Arul pakai tudung gak..tapi teringin nak berambut pendek lak sekarang nih..biar rasa ringan sikit..hehehe

style 02
Yang ni pun sweet gak..adoilah..

style 03
Yang ni nampak cool !! hehehee..tapi arul tak pula terfikir nak buat sebelah lain macam dalam gambar ni ye..

style 04
Hahahahaha artis cute yang arul suka tengok gelagat dy bila berlakon..stail potongan rambut dy ni..bagi arul biasa2 je..still look girlish..nampak lagi ar kewanitaan kan..hehehehe..


Last but not least, i PREFER the 1st style..hehehee.. THUMBS UP !!


4 comments:

  1. nadh pn suka y 1st tu. ehehe. arul jgn wisau. nt balik leh gelak lagi. Nadh ada lagi y akan ditunjukkan ni. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. smart kan y 1st tu??hehehehehe

      walaweh,ad lg ke?adoi..ok2..t mlam arul jenguk lg..ley gelak puas2..hihihi..wat ilang tensen keje sket kan.. (^_^)

      Delete
  2. hi arul, wah.. nmpak nya awk minat cutting ala boyish nie..hehe.. rsa nya ok kot, awk try la cut rmbut cmtu, mula2 mmg la nmpk gnjil, tp selang mggu kmdian rsa sesuai la tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye fafa...yep..agk minat la jgak dgn cutting ala2 boyish nih..hehehe..insya'allah..dlm msa tdkat akn buat..hehehe (^_^)

      Delete

Sahabat Sakura