Pages

Saturday, February 4, 2012

Perancangan cuti hujung minggu

Assalammualaikum



Harini dah masuk hari ke-4 bulan Februari (4hb Feb. 2012). Sekarang jam pc arul menunjukkan 02:36pm, sepatutnya sejam yang lalu arul dah pun habis waktu kerja..tapi arul rasa sangat malas nak blah dari office memandangkan plan nak pergi kenduri kahwin kawan kat Keramat tak jadi. So, takde lah plan pape nak pergi memana melainkan nanti petang nak keluar pergi jumpa kawan ada hal bisnes cket. (cewah,macam la aku buat bisnes pulak..hahahaha).

Harini fikiran jap kosong..jap serabut..sakit pulak datang dan pergi sesuka hati..arul redha..arul taknak bergantung pada ubat..arul lebih rela menanggung sakit2 yang datang dan pergi sesuka hati ni..sebab sakit2 ini semua berpunca dari dosa2 arul..tak gitu ke kwn2? Arul pernah terbaca, sakit2 yang Allah timpakan pada kita ni sebagai balasan dan juga petanda terhapusnya dosa2 kecil kita..wallahualam.. Arul minta maaf jika arul tersalah buat ayat,arul dah lupa mana arul baca..tapi lebih kurang gitu lah yang arul faham. Jangan marah arul ye...... (^_^)

Biasanya bila hujung minggu atau hujung bulan, arul akan tunggu My Prince balik KL..arul akan jemput dy kat Pudu. Tapi sekarang dah takde lagi dah. My Prince dah taknak balik KL kot. Nak buat macam mana kan..Tapi harini memang rasa macam nak pusing2 je kat Pudu yang takde pape tu..nape tah..mungkin kerana rindukan My Prince kot..  (T_T)

Hmm..ok lah..arul rasa sampai sini je kot entri utk harini..dah hampir jam 3 petang. Arul tak rasa nak balik rumah lagi..arul nak pergi "My Baby Viva Mystical" tu..hehehe da comot sangat..then .. then..then..xtaw lah nak pergi mana..redah aje lah..


Kawan-kawan doakan yang terbaik pape je buat arul..emosi arul masih belum stabil..sebab tu arul luahkan kat blog nih..arul tahu,pasti ada yang tak suka dengan cara arul nih..tapi ini je caranya untuk arul meluahkan..

tata semua..jumpa lagi nanti ye..

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura