Pages

Sunday, February 12, 2012

Selamat tinggal Mr. Sam****

Assalammualaikum..


"Setelah hampir setahun bersama..ternyata kita tak serasi..kau seringkali bagi ku masalah..kau tidak menggembirakan aku langsung..maka dengan ini..aku telah pun membuat keputusan untuk berpisah dengan kau selamanya..maafkan aku.."


Sumber dari Incik Google ler
Ha korang jangan salah faham pulak kan...hehehehe..tapi ini lah yang bakal terjadi..dah lama arul plan nak trade in hp Samsung arul tu..tapi seorang kawan berkata, kalau trade in kat kedai..harga dapat ciput je..so baheklah lau arul cuba jual sendiri kat luar pada sape2 kan..Alhamdulillah..arul dah dapat pembeli nye..so berkuatkuasa harini (12/02/2012) pada petang nanti Samsung seperti di atas ni bukan lagi milik arul..Samsung arul sama la macam gambar kat atas tu..warna putih..cover lak dengan warna merah..memang terserlah ar kan..

Masa mula-mula niat nak jual Samsung ni..dah de niat lain nak ambil hp lain..tapi sekarang ni..arul rasa taknak beli hp baru or hp lain lagi..duit beli hp ni mungkin arul akan gunakan buat beli perabot..huhuhu..sekarang dalam mood nak decorate bilik sendiri..arul dah usha2 benda tu..harga tak sampai RM300 pun..so lepas ar kan..arul ni tak main ar beli barang ribu riban..tapi kualiti zero !!

aksesori (sumber dari incik google jugek)
Kat atas ni adalah aksesori yang arul dapat masa beli Samsung tu..dan sekarang pun masih ada lagi..so kira berbaloi ar kan..masih dapat complete package in good condition..hehehehe..

Ha korang mesti tertanya-tanya kan, kalau arul dah jual Samsung ni..arul nak pakai hp mana pulak?Bagaimana family/kawan2 nak contact arul kan?Hehehehehe..arul ada hp lagi 1..Sony Ericson..dah hampir 4tahun pakai..tapi still ok..dan still dapat memberi kepuasan pada arul..tu yang sayang nak trade in..lagipun bagi arul SE ni memang best..nak2 tang sound..memang SUPERB!tapi arul pakai 2 line..celcom dan maxis..tadek hal nye lah..arul dah pinjam 1 hp cikai dari abah arul..hehehe..so buat masa sekarang, arul jadi low profile je..kembali ke zaman tak berapa moden..hehehe..guna nokia cikai je..celcom tak boleh off kan..coz abah pakai celcom..nanti dy bising pulak..

So, korang nak tahu ke nokia apa yang arul pakai sekarang????Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...


p/s : yg MAHAL tak semestinya BAIK & TAHAN LAMA..yg MURAH tak semestinya BURUK & TAK BAGUS  (^_^)

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura