Pages

Thursday, February 9, 2012

..:: HAPPY BIRTHDAY TO ME ::..



Assalammualaikum

07 February 2012..

Pada tarikh tersebut, jam 09:02 pagi genaplah umur arul 25tahun (tua dah pun,kekekeke)..pasti ramai orang diluar sana masih berfikiran, di usia seperti arul ni dah patut mendirikan rumah tangga kan?Huhuhu..takpe2...kalau dah empunya diri belum bersedia, takkan nak paksa2 pulak kan?Sabor aje la..

Ok lah apa yang arul nak titipkan di blog Diari ini adalah sebenarnya...
Buat pertama kali dalam seumur hidup arul, hari lahir tahun ini adalah yang paling sadis dan menyayat hati buat arul..Arul tak kisah jika kawan2 tak ingat birthday arul..kecuali my Bff la kan (Yana & Min)..yang penting family dan My Prince..WAJIB ingat..arul tak minta pun hadiah mahal2..cukuplah sekadar ingatan terhadap ulangtahun kelahiran berserta ucapan2 dan doa yang indah2..huhuhu

Malam 6hb, Arul tunggu ucapan dari My Prince sampai jam 3am..tapi dy tak jugak call / texting wish my birthday..huhuhu nak buat macam mana kan.. Orang sedang cuba melupakan Princess dy...gitu lah..So keesokan harinya, arul tak expect pape lagi dah..hp pun arul tinggalkan je dalam bilik..rupa-rupanya My Prince ada call..giler tak happy?!! Sangat..sangat..sangat kot happy..hehehehe..Walaupun sedikit terkilan dengan ayat ucapan hari lahir dy tu, arul tolak tepi je..arul mintak dy call arul semula..coz arul dah lama tak dengar suara dy..so really excited dy sudi gak recall arul..tapi...kesudahannya..arul dgr dy seronok2 kat sana gelakkan arul..tapi arul disini sedang menanggung sakit dan pedih..lepas dy putuskan talian, secara mendadak air mata arul berlinang kembali...terasa sakit sangat2..arul cuba gagahkan diri..coz teringat after zohor arul kena drive balik Cheras semula..if arul sorang2 takpe..tapi ni bawa kakak dan anak2 dy..so arul taknak la bahayakan nyawa mereka sekali..

Arul drive pulang Cheras dengan jiwa kosong..tapi masih sedar arul tak berapa bermaya..masuk je Karak, arul stop singgah BHP jap cari nescafe..mata dah nak tertutup kan..tapi fikiran arul masih menerawang ke mana-mana entah..kadang2 tanpa arul sedar arul dah memecut laju sangat..kejap2 je arul terhibur bila melihat Aisyah Insyirah tidur di kerusi sebelah arul..babyseat tak bawa, jadi terpaksa la rendahkan sikit kerusi bagi dy tido dengan selesa.

Sampai2 rumah, arul terus berkurung dalam bilik..arul tak mampu nak berfikir apa lagi dah..hanya menahan sahaja sakit yang sedang bernanah dalam jiwa nih..arul cuma mampu untuk bersabar dengan segala dugaan dari Allah swt ni..

Ermmm..malam hari lahir arul..arul bawa mak dan abah pergi makan sate kat luar..kemudian balik, solat Isyak dan arul mengaji seketika..ketenangan ada disitu..tapi sayangnya, arul tak dapat tidur pulak malam tu kerana menunggu sesuatu yang tak mungkin..


Ok lah..sekian sini saja lah..


p/s : arul minta maaf kerana kebelakangan ni entri arul agak menjengkelkan dan tersangat emo kadang2 tu..harap kalian faham  (T_T)

4 comments:

Sahabat Sakura