Pages

Thursday, February 16, 2012

T-shirt BADC 5th Anniversary

Assalammualaikum..

Pertama sekali arul nak minta maaf sangat2..juta2 lemon arul mohon maaf kerana mungkir janji..arul sangat2 terlupa nak update tentang ENTRI ni..korang ingat lagi tak arul pernah janji tentang sesuatu kat SINI..??Emmm mesti korang pun dah lupa kan??Takpelah..arul nak tunaikan janji jugak..biarpun korang tak kesah pun tentang entri arul apatah lagi tentang apa yang arul maksudkan..huhuhu..


Korang ingat lagi tak dulu arul pernah tempek gambar2 kat atas ni kat ENTRI ni ??

Rasanya mesti dah ada yang dapat teka apakah ia...kalau ada yang baca la entri tersebut..Ok,pada yang tak tahu dan malas nak fikir..takpe je..meh arul tunjuk gambar penuh apakah puzzle itu..

Jeng!

Jeng!

Jeng!



Hahahahha..itu lah ia..sehelai baju t-shirt BADC sempena ulangtahun ke-5 tahun ini..tajuk entri pun dah terang lagi ber-spotlight..cantik kan??Warna pink ni di khaskan untuk staff wanita SAHAJA..bagi staff lelaki pulak warna kuning krim..arul hampir nak tukar baju dengan sorang staff lelaki ni sebab arul pada mulanya tak nak warna pink, dan staff lelaki tu pulak sebalik nya dengan arul..hehehehe..tapi takpelah..bukan selalu pakai pink kaler..ngeh3 (^_^)


p/s : barang FREE jgn nak demand sgt lah ye..weeeeeee~

2 comments:

  1. ni mesti kerja kat big apple ni...best tak...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyaa...bkn sudh cerita ka dlu??hik3...

      Delete

Sahabat Sakura

They're G+