Pages

Thursday, December 29, 2011

5th year Anniversary of Big Apple Donuts & Coffee !! CONGRATULATIONS !!

Assalammualaikum

"In the month of May 2007, BADC opened its doors for the very first time to Malaysian donut lovers at The Curve.  It fell nothing short of a phenomenal success.  With the customers' waiting line spilling beyond the sidewalk, a new world of experience for donut lovers began emerging.

By the mid of 2008, BADC was acknowledged as one of the fastest growing food chains in the history of the nation with already 23 stores operating nationwide, just over a year after its birth.

Today, at an average growth rate of one new store a month, BADC is going global."






So lagi beberapa hari sahaja lagi kita akan melangkah ke tahun baru 2012..korang dah pasang azam tahun baru ke??Ehem..ehem..ehem..azam tahun2 sebelum ni dah tercapai ke??If belum,tak payah la buat azam baru k...just upgrade kan je azam sebelum2 ni sehingga tercapai..hehehehe...

Anyway, masuknya tahun 2012 bermakna Big Apple Coffe & Donuts sudah pun mencecah usia 5 tahun penubuhannya..tapi akan genap 5 tahun pada May 2012..Great hah?!! Cawangan pun dah nak masuk 50 taw..that's my company's target !! I LIKE !!

Pink kaler pun pink la arul...janji dapat FREE..korang ad ke??hahahahahha...Korang taw apakah gambar2 tersebut??Esok arul tunjuk k..

p/s :: sori gambar tak berapa "cun"..coz snap pakai hp samsung cikai arul ni je...ehehehehe...

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura