Pages

Friday, December 9, 2011

Segmen : Kaki wayang nak review blog


Hello kawan-kawan! Omey tak header kat atas nih??Omey kan?Hhehehehehe..seperti tajuk entri tersebut..beliau bermurah hati nak review blog.Kebetulan arul pun memang teringin sangat2 nak tahu gak pe KEKURANGAN & KELEMAHAN blog DSG nih..harap2 boleh lah beliau review blog DSG ni dengan sejujurnya..lagipun jauh di lubuk hati arul nih..arul rasa blog DSG ni macam blog 'sampah' pun ader..huhuhuhu..

Ok lah,pada rakan-rakan..teman-teman..kawan-kawan..yang nak join gak segmen nih..boleh lah klik saja pada pic header beliau di atas nih..

Ohya , tak lupa jugak pada jiran arul nih..beliau pun buat segmen gak..korang2 yang rajin boleh lah terjah blog SB k...klik SB kuat2..hehehehehe



p/s : oh comey nye header anda....jeles iiiiii~

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura