Pages

Monday, December 26, 2011

Blog usang

Assalammualaikum



Hai kawan2...sihat ke sumer eh??Maaflah arul dah lama tak 'hapdet' blog nih..Biarpun arul tak sempat 'hapdet' entri baru setiap hari mahupun setiap minggu macam korang,tapi arul tetap mengikuti perkembangan sahabat-sahabat yang arul dah follow blog dorang..

Macam korang dah tengok lah kan tajuk entri arul nih...fuhhhhhh ! Memang rasa dah berhabuk giler kot blog DSG ni  kan?Hahahahaha sampaikan sorang pun yang jadik "follower" arul kat tepi takde langsung datang singgah..naseb badan~

Sekali lagi arul minta maaf..sejak masuk bulan Disember ni..kerja arul semakin bertambah..dan arul rasa dah nak masuk tahun baru ni pun..kerja arul tak susut-susut pun..malah job spec arul lagi, lagi dan lagi bertambah..Namun demikian, dengan bertambah nya kerja arul nih..arul berdoa agar bertambah jugak lah rezeki arul di tempat kerja sekarang..amiin~


....kawan-kawan doakan arul ya.....



Arul bukan sahaja rindukan blog DSG ni tapi arul turut rindukan kawan2 blog..rakan2 seperjuangan..hope kita always enjoy ber-blogging yeah !!


No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura