Pages

Monday, December 26, 2011

Dulu SINGLE...Sekarang DOUBLE..parah..parah..

Ha apa yang SINGLE..apa yang DOUBLE arul ni eh??Hehehehehehehe...pape pun, jom kita layan dulu gambar-gambar di bawah nih..



DULU.......





SEKARANG....




Taraaaa !! Ha ini lah dy yang sibuk SINGLE dan DOUBLE tu...hehehehehehe..Yang besor tu namanya Bon-bon (bukan arul yang bagi nama k)..Bon-bon tu betina..bukan arul beli..ish nk citer panjang pun tak guna..korang boleh baca je kat SINI...hehehehee...Then yang kat atas roda tu, arul panggil dy "ATAN" je..hakhakhak..sirius takde idea nk bagi nama apa..memandangkan dy jantan..tu yang jadi "ATAN"..heheheehhehe..

Seingat arul, dah hampir setahun arul bela Bon-bon tu...so selama itu lah dy single je stay dalam sangkar biru dy tu..now, since Friday Atan dah muncul..kongsi sama2  sangkar biru dy tu..mula2 gaduh gak la dorang berdua nih..tapi rasanya harini Atan dan Bon2 dah boleh tinggal berdua bersama kot..Alhamdulillah..Tak lama lagi dapat lah generasi dorang pulak...hihiihihi...



8 comments:

  1. atan????????? haha..... ok la tu... baru la nampak kejantanan nama cmtu...

    jgn awk skodeng plak bon-bon n atan buat pojek nnti.. kang malu plak dua2 ekor tu.. dah x jadi..hehe..

    ReplyDelete
  2. @shahrazali hahahahah xde skodeng bro..tp bising skit ar mlm2 org nk tido..sy pn malu nk tgok..

    ReplyDelete
  3. nantikan generasi baru dari bon bon dan atan..

    ReplyDelete
  4. kenapa tak letak aiman..aiman tak kisah hahaha

    ReplyDelete
  5. @feza yep ! sdg menantikan la ni generasi bru..hahahaha...tp lmbt lg kot..tgok hri2 gdoh je...adoi..

    ReplyDelete
  6. @Ejan
    aiman?oh x boleh..nma ank laki kak long arul tu...hehehehe

    ReplyDelete
  7. comeii,rumah SB pon ada hamster ini,mmg suke beranak jer hamster ni:)..

    pasal yg review tu ada join tapi tpksa stop arul sbb2 tertentu...:(

    ReplyDelete
  8. @Belog Sambal Belacanha tu lah...ni tgah tgu dorang jd mesra..skrg gadoh2 lg..bon2 asik kejar dn gigit si atan je..da cdra2 da dua2..huhuhu

    oh da stop ke??rugi2...xpela,xde rzki..

    ReplyDelete

Sahabat Sakura