Pages

Monday, December 12, 2011

Seafood Lasagna @ Pizza Hut Mahkota Cheras

Assalammualaikum

Kadang-kadang arul terfikir...blog DSG ni dah ada follower...mereka semua baca ke apa yang arul tulis, merapu merepek dalam blog ni heh??Huhuhu..sape la hamba nih...Tak mengapa lah..arul tetap berterima kasih pada sesapa yang rajin dan sudi baca entri2 arul..hehehehe..Harini just nak kongsi pengalaman sket je...baru kelmarin je terjadi...Sabtu..selepas zohor..time selepas habis office hour lorr...Pengalaman apa???Ha tengok kat bawah tu..bawah tu lah...nampak tak??Hik..hik..hik...


Seafood Lasagna

Jeng!Jeng!Jeng!Ha itu lah dy Seafood Lasagna...hehehehehe..nape entah,dah lama arul terasa tekak ni nak merasa makan lasagna..survey2 lah dengan kakak angkat..dy kakak yang kat PH tu sedap..arul pun try la...kebetulan pulak,budak ofis ni ajak makan lepas office hour..hari Sabtu kami kena kerja half day..every week ye..erm..tapi yang ni seafood kan..so bagi arul tak berapa sangat la...rasa lepas ni nak try yang kat SR plak...yang tu macam Meat Lasagna je...tapi dalam sedap2 tak sedap pun..Alhamdulillah arul tak rasa macam muak sangat..maka berjayalah menghabisi rezeki Allah tersebut...caye tak?caye tak?caye tak?




Lihat !! Licin beb !! Sampai tak tinggal apa..hahahahhahaa... Lepas tu kawan pulak suruh habiskan sekeping lagi piza yang dy order..hadoy...semakin bertambah lah berat arul nih..tapi takpe..demi kawan..demi rezeki yang datang..hehehehe...Tapi part yang paling arul satisfied..sangat satisfied..adalah tang minuman yang arul order tu...ini dy !!


Iced Coffee

Arul memang 200% sangat2 suka dan berpuas hati dengan minuman nih...sedap wooo!Dahla sedap,sangat menepati citarasa tekak arul pulak tu..Apa maksud arul??Maksud arul...minuman ni kurang manis...jadi tekak arul takde lah rasa bertambah muak..minuman ni pun arul berjya habiskan..hehehee..tak baik membazir kan?Yang tak boleh blah pulak,bagi kawan arul rasa..dy kata minuman arul tu kosong..takde gula/susu langsung..bukan kurang manis lagi dah..hahahhahahahhaha...tergelak je arul dengar dy komen gitu..Arul memang tak suka minuman yang manis2...selalunya kalau makan kat luar,bila nak order air tu..memang arul akan kata..air sekian-sekian.."kurang manis"..ha baru syiok minum ! Setuju kan??


Ini lah dy pengalaman pertama arul merasa lasagna...mungkin ia kurang sesuai dengan tekak arul..jadi dah tak nak lagi makan yang kat piza hut..mahupun jenis seafood macam tu...hehehehehe..


p/s : Lebihkan manis dalam senyuman,kurangkan manis dalam minuman/makanan  =)

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura