Pages

Tuesday, December 6, 2011

Confirm!!

Assalammualaikum..

Confirm!!

Confirm!!

Confirm!!

(^_^)

Ha apa yang confirm eh?Hehehehe..harini 06/12/2011 genap lah Arul bekerja kat company ni selama 6 bulan..rasa macam dah setahun pulak keje..ngeh3..korang mesti ada yang tertanya nape lama sangat nk confirm post keje kat sini kan??Arul pun terasa lama giler..yela,yang arul selalu dengar..probation just 3 months..how can it be 6 months??ceewah,sepiking london mak aih! Mungkin company ni belajar dari pengalaman..dulu2 mungkin terdapat staf2 mereka yang suka cabut lari bila dah cukup 3 bulan. Siapa tahu kan?Arul pun tak tahu sangat..tapi kalau kes2 kat outlet tu tahu lah jugak sikit2..

YES!!
Alhamdulillah..berkat kesabaran..ini adalah kerja kedua arul..dan kiranya paling lama arul dapat bertahan la..pergh!giler!tapi takde lah segiler kerja pertama dulu..previous kerja,arul sampai kerja 7/7 taw..sampai Kak  Long arul pun bising,sibuk menanya bila arul cuti nya..kahkahkah..

Yang bestnya dapat bila dah confirm jawatan nih...
* gaji UP sket!
* dah boleh beli kereta (masih dlm perancangan)
* dapat cuti tahunan free macam orang lain (hahahahahaha)
* korang fikir la sendiri ya..hehehehehe

Arul ni bodoh2 lagi dalam alam pekerjaan nih..banyak yang tak tahu..



No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura