Pages

Saturday, December 10, 2011

Mr. Nuffnang dan Christmas Wish List

Assalammualaikum..

Sihat ke korang harini?So hari Sabtu selalu buat apa je?Best la korang kan,weekend rilex2 dating2 sakan..huhhuhu..arul nak dating takde kawan la..sumer jauh2 belaka..So harini saje nak wat entri gedix tentang Mr.Nuffnang kita yang encem lagi macho tu..huhuhu.Sebelum tu, apa kata korang ringan2 kan jejari runcing korang untuk TUMBUK sini, SEPAK sini dan TERAJANG sini jap k..maceh~

Ok,next arul nak bagi korang view yang sangat menyegarkan mata-mata korang....

Jeng!

Jeng!

Jeng!


SAMSUNG GALAXY NOTE

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1
NX200 COMPACT SYSTEM CAMERA
SERIES 3 300V NOTEBOOK
55" SAMSUNG SMART TV
HT-D7500W HOME THEATRE SYSTEM

Ha, nice kan those pics??Hehehehehe..saje je..arul yakin sesangat pasti kebanyakan blogger arul kenal mesti ada pasang iklan Nuffnang nih..jadi mesti lah ada lawat Nuffnang hari2 kan?Jadi jugak,pasti ada jumpa semua ni sebelum arul buat entri tentang Nuffnang. Arul baru lagi dalam dunia blogging ni,so of course la belum pernah merasa pape hasil lagi..apatah lagi BE yang korang2 selalu sebutkan tu..takpe je..hehehehee

Arul sebenarnya bukan apa...geram sesangat bila tiap kali buka website Mr.Nuffnang tu asyik nampak gambar pertama dan kedua tu...Samsung Galaxy Note dan Samsung Galaxy Tab..ish...teringin gak nak hado sejibik macam mereka2 diluar sana...arul rasa arul mampu nak miliki satu..tapi arul fikir,biarlah arul bersabar dulu..baik arul setel kan apa yang patut dulu..betul tak kawan-kawan???

Abah pesan,"Jangan ikutkan nafsu sangat dik...beli dan guna apa yang termampu je."

Hehehehe tu je nak share dengan korang arini...Mr.Nuffnang dan Christmas Wish List...hmm best kan senarai gadget nye..adoi..pening da kepala ni asyik baca English language dalam Nuffnang..hehehe sowi Mr.Nuffnang yang sangat baik hati...


Ok sampai di sini dahulu ye coretan Arul..semoga korang punyai da best weekend ya!

Adios,den beramb0s !!



No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura