Pages

Saturday, December 3, 2011

Kempunan di hati

Ha dah lama are_rull nk wat entri tentang Picom PC Fair ni..tapi asik tak sempat je..Harini wat entri pendek lagi la k..

Are_rull cuma nak cakap tentang event dalam poster di atas ni lah..Are_rull memang pantang sikit bila dengar tentang PC Fair nih..haish..macam2 dalam kepala otak ni fikir nak cari apa..Gadget(s) also 1 of my passion!!Tapi yang kalini are_rull tak berkesempatan nak g jenguk sana lah..lagipun belum gaji..huhuhu..lagi 1 reason nya adalah..takde member nak teman are_rull cuci2 mata kat sana..cedey..cedey..dat's y la are_rull jadi kempunan..tunggu je lah next PC Fair..tapi harap2 buat kat MidValley pulak..are_rull tak suka kalau buat kat KLCC..sebab dah pernah pergi yang kat sana..bagi are_rull sangat tak syok if buat kat KLCC..

Ok lah..korang nak tahu apa yang are_rull cadang2 nak cari kat PC Fair nih??Nanti are_rull update,story-mory dengan korang k..


No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura