Pages

Thursday, January 5, 2012

Sesaat yang berharga !!

Wachaaaa !!!

Assalammualaikum...

Rasanya masih belum terlambat arul nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2012 kepada rakan2 blogger dan 'silent reader' blog DSG (if ada la)..huhuhu..ini merupakan entri pertama arul pada tahun 2012..rindu sangat2 nak update entri setiap hari..hari2 ada je idea nak dilontar..cerita nak dikongsi..tapi apakan daya..kekangan masa yang tak dapat dicuri selalu..ditambah pula dengan broadband yang dah kena 'barred'..(wahahahhaa padan muka aq!!)

Walau pun bukan mengambil masa sesaat untuk menaip entri dan justeru terus publish kan ia...tetapi ia tetap sangat berharga buat arul kerana dapat jugak update..walaupun mungkin entah pape sedikit..arul sangat rindu untuk ber-blogging seperti tahun lepas..rindu untuk aktif semula..adoiyai..

Terasa sudah lama giler kan arul tak update blog ni...dah berhabuk..sampai takde sape pun nak jenguk2..huhuhu...sedih taw.. (T_T)

Ok lah sampai di sini je arul dapat taip..meluah rasa dihati..nak sambung buat kerja..jap lagi dah nak balik keje..dan jemput baby kat nursery..uhuk3..


Jumpa lagi ya kawan2 !!


No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura