Pages

Friday, January 27, 2012

Review Underworld : Awakening

Assalammualaikum..

Harini saje gedix2 nak wat review tentang movie sikit..Actually, last week arul pergi tengok movie ni dengan My Prince..19hb dah keluar panggung..20hb arul pun booked la kan..takmo terlepas movie best..Lagipun My Prince memang minat giler tengok movie2 macam ni..


Review


UNDERWORLD AWAKENING brings a stunning new dimension to the epic battle between Vampires and Lycans, as the first film in the franchise to shoot in 3D.Kate Beckinsale, star of the first two films, returns in her lead role as the vampire warrioress Selene, who escapes imprisonment to find herself in a world where humans have discovered the existence of both Vampire and Lycan clans, and the conducting an all-out war to eradicate both immortal species.




Keseluruhan movie ni bagi arul memang cukup menarik. Bagi arul yang best adalah, hero/heroin dalam movie ni adalah wanita..tu yang syok tu..selalu tengok asyik lelaki je kan..tapi movie ni membawa kelainan tersendiri dengan menonjolkan wanita juga mampu jadi watak utama (heroin).

Cuma part yang paling arul seram adalah cara pembunuhan dy tu..ish..ngeri seyh!!Arul sampai menyorok belakang My Prince taw..My Prince plak memang suka la menyakat arul bila bab2 gini..asyik gelakkan arul..hehehehe..tapi takpe..arul suke tengok dy tersenyum dan tergelak ...walaupun ngeri tengok tapi arul hepi..arul suka tengok cara My Prince tu..even tengok movie pun..dy macam protect arul..hehehe





p/s : mungkin ini adalah movie terakhir yang kami tonton bersama-sama (T_T)

2 comments:

  1. Replies
    1. coz arul x kan tgok movie sorang2..
      and da most important was..My Prince dah de org len..
      n i'm not dy nye Princess anymore (T_T)

      Delete

Sahabat Sakura