Pages

Thursday, March 1, 2012

I have an ASSISTANT ??!!


Assalammualaikum..

Harini hari Khamis..well,sumer orang pun dah tahu..hehehe..arul tak tahu la nak mulakan mukadimah macam mana..yang pasti harini arul masuk kerja jam 10:30am..mak aihh,lambatnye kan??Hehehehe jangan jeles..arul dibenarkan masuk lewat sebab malam semalam arul kena buat stock take kat outlet Big Apple di One Utama..


Harini dah 1st Mac...and officially arul dah ada pembantu..yeay!!Tapi yang peliknya kenapakah arul rasa macam lagi banyak kerja saje??Adoi lah...tak mengapalah..

Apa yang arul nak cerita sebenarnya...assistant arul ni adalah seorang lelaki..hihhihi..so pe opinion korang bila superior korang adalah wanita??mesti ada pro N cons nye kan??

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura