Pages

Tuesday, March 6, 2012

Adnan Sempit 2


Assalammualaikum..

Hai..hai..hai..hehehehe..minggu lepas adalah minggu paling best buat arul..nak tahu kenapa??Perlu ke tahu??Hahahha..tak perlu tahu kan..mesti nya korang fikir gitu..tapi takpelah..arul tetap nak share kegembiraan arul ini..tapi sebelum tu..entri ni arul just nak share pendapat tentang movie ADNAN SEMPIT 2 ni je..


Movie yang orang lain sumer dah ramai tengok tapi arul baru je tengok minggu lepas bersama My Prince..What??Who??YES!! Arul pergi tengok bersama-sama My Prince...ngeh3..maaflah tiada publisiti buat My Prince ye..lagipun kami takde nak snap2 pic sesama dah ye..harap maaf (T_T)

Eh,eh,eh...maaf..maaf..takmo entri2 sedih k..Arul nak share pendapat tentang movie ni sebenarnya...memang lawak habis lah..arul dan My Prince pecah perot gelak tengok movie nih..hehehehe..seronok sangat dapat tengok movie ni dengan dy..

Movie ni arul bagi point 4.5/5.0 jelah ea..hehehehe..ne ley bagi full point right??Memang terbaik lah if nak release2 tension kan tengok movie2 gini..tapi dalam best nye bagi arul tetap ada la kekurangan nya..Di mana bagi arul, movie ni serba sedikit ada ar unsur2 merosakkan bahasa bangsa..huhuhu...harap remaja2 mahupun budak2 zaman sekarang janganlah mudah terpengaruh sangat dengan movie2 rekaan ni k..


Part sweet antara Nadia dan Adnan..guna panggilan "papa & mama" .. hehehehe..giler gedix kot Nadia kalini..hehehehe..dan Adnan pulak dah nampak semakin bertanggungjawab..



p/s : Thanks My Prince coz belanja Princess tengok movie..ngatkan UNDERWORLD AWAKENING adalah movie terakhir kita tengok sama2..

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura