Pages

Sunday, March 11, 2012

WWF vs Big Holes


Assalammualaikum wbt

Hai uolls ! Korang buat apa je hujung2 minggu yang nyaman gini ?? Hehehehe...arul cuma menghabiskan masa dengan ibubapa kat Pahang..

Entri kalini arul cuma nak share beberapa gambar yang arul dah janjikan tempohari dalam entri WWF dulu tu..

ini lah tempat kejadian tersebut..hanya di depan rumah
pandangan jarak jauh

tayar depan My Baby yg masuk lubang di atas tu

Alhamdulillah...My Baby takde pape..hehehehe comey lagi tu..calar pun takde..

OK !! bersambung di entri seterusnya selepas ini..arul nak bersiap jap..abah ajak keluar pergi Pelangai cari bahan-bahan masakan..hehehehe

2 comments:

  1. besar jugak lubang tu...boleh rosak tayar n bumper

    ReplyDelete
    Replies
    1. muat2 tayar...mjur kete kecik..kuar dr pgr umh pn slow je pg tu..so alhamdulillah..kete xde pape..

      Delete

Sahabat Sakura