Pages

Sunday, March 25, 2012

Niatkan dihati..NAK JUGAK TUUU!!!!

Assalammualaikum..

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Agak2 korang apa?? Arul nak straight to the point aje nih ..

Korang ingat lagi tak kat gambar bawah ni??

 

Tak ingat takpe...boleh intai2 SAKURA bagi refresh..kalau ingat gambar ni tapi tak ingat cerita pun takpe..jom mengintai SAKURA sat naaa..

Emm..rambut ni agak nampak 'ringan' dan a bit stylo..arul memang minat 'pesen' gini..wahahahahha..Insya'Allah jika tiada aral, arul akan laksanakan misi men-'stylo'-kan diri ni bulan depan..hehehehe..tapi harap maaf awal2 la k..arul tak boleh ar nanti nak share dengan korang..hehehe

Hmmm..tapi agak2 comey ke eh arul dengan style rambut kat atas ni???
Cer bagi pendapat sket??

peace!!!
(^_^)

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura