Pages

Friday, March 30, 2012

Idaman Hati _ Jam tangan Simple but Smart

Timex Unisex's Weekender Purple Nylon Strap Watch (TN648)

Timex Unisex's Weekender Grey Nylon Strap Watch - T2N650
Timex Unisex's Weekender Grey Nylon Strap Watch (T2N650)

Timex Unisex's Weekender Red-Grey Nylon Strap Watch - T2N653
Timex Unisex's Weekender Red-Grey Nylon Strap Watch (T2N653)

Timex Unisex's Weekender Blue-Grey Nylon Strap Watch - T2N654
Timex Unisex's Weekender Blue-Grey Nylon Strap Watch (T2N654)


Whoa!! Jam tangan yang dicari-cari dah jumpa..tapi..emm..macam tak best je beli sendiri..hahahaha..sape lah yang sudi hadiahkan pada arul yang kureng comel nih..pleaseeeeeeeeeee..

Arul dah rambang mata tengok warna-warna tali jam tu..sangat menarik..walaupun nampak simple..tapi yang best bagi arul..jam tangan ni ada INDIGLO night-light..so bile malam dalam gelap ada ar sikit cahaya dari jam tu..

Untuk keterangan lanjut tentang jam ni, korang ley klik2 je kat nama jam tu..arul dah link kan dengan web dy..hehehe

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura