Pages

Sunday, April 1, 2012

Fan Page Celebration Giveaway !!

Assalammualaikum wbt (^_^)

Setelah beberapa hari tak jenguk blog .. tak publish entri baru .. tak blogwalking blog2 kegemaran .. malam ni datang mood yang sedikit rajin sehingga lah terlihat entri best dari JIRAN MACHO arul ni .. lantas arul pun tertarik untuk join sekali .. Hehehe .. rasa dah lama sangat2 tak join contest, segmen or giveaway ni .. Macam JIRAN KREATIF arul ni, dy selalu gak buat segmen/contest .. tapi arul selalu tak berkesempatan nak join .. huhuhu..

Harini, malam ni rajin sikit nak join giveaway dari blogger Otai ni..hadiah pun cun gak..lihat bawah ni !!



Macam mana nak join?? Senang je...

Mula-mula korang ketok 'pintu' dan "LIKE" kat FANPAGE ABG EQBALZACK ni..

Then...korang boleh la tahu segala RULES & REGULATIONS giveaway beliau kat RUMAH BRO EQBALZACK ni je trus.. lagi senang dan harap korang lagi mudah faham..hehehe. (niat nye saje je nak korang lawat sendiri blog bro tu)


Jom kita LIKE fanpage beliau beramai-ramai dan join giveaway beliau biaq meriah !!!

4 comments:

  1. good luck dear...follow ur nice blog...

    salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx sudi melawat..
      thanx pray 4 da luck..
      thanx coz following me..

      hehehe slm perkenalan jua (^_^)

      Delete
  2. Singgah kat sini..salam kenal..Follow u :)
    http://adeqrifqi.blogspot.com/2012/04/cabaran-langsing-nl-healty-dan-rapi.html

    ReplyDelete

Sahabat Sakura