Pages

Sunday, January 6, 2013

Phewit! Nak Join Bloglist arepnakbebel.com


Assalammualaikum wbt ..



ok .. ini segmen pertama yg aku join kot untuk permulaan tahun 2013 ni .. rasa mcm tertarik pulak .. actually tertarik pada blog tuan tanah ni dulu .. cara penyampaian dia santai, sempoi .. slumber badak air je dia sampaikan apa yg dia mahu .. hehehe .. so dah alang-alang tertarik pada penulisan dia, aku jugak dah jadi salah sorang follower dia secara tak langsung .. maka apa salah nye merajinkan diri untuk join segmen dia sekali. gambar atas tu adalah header blog dia .. simple kan? just nice ..



amacam? dah baca ke "iklan" dari blogger yg buat segmen ni? senang, mudah dan ringkas je kan rules&regulations segmen dia? so let's join la kawan2 ...


5 comments:

  1. thnx joined! hehehe :) selalu2 ler singgah yer..luqman follow sini pulak..

    p/s: kalau rajin..undilah blog arepnakbebel.com untuk MSMW 2013..HEHEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome ..
      inshaa Allah .. akn tlg vote nti ..
      gud luck ye ..

      Delete
  2. Nnti check bloglist kat sidebar k..kalau xde bgtau luqman

    ReplyDelete
  3. FD datang dari segmen yang sama ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/01/phewit-nak-join-bloglist-arepnakbebelcom.html

    ReplyDelete

Sahabat Sakura