Pages

Thursday, January 17, 2013

Fenomena "Listen, Listen, Listen"


Assalammualaikum wbt 


Aku tak mengikuti pun tentang kes Listen,Listen,Listen ni .. tapi sjk kebelakangan ni .. ada certain blogger yg post ttg kes ni .. so aku baca, baca, baca .. sampai lah ke harini, aku terbaca kat blog apit dan terjumpa plak video yg dia share kan tu .. aku tengok, tengok, tengok .. mcm best .. hehehe so aku pun mohon share di sini pulak ..


mamat ni pun dah fofular kan di kalangan kita2 dgn parody2 yg dia buat .. mostly, parody dari dia adalah menyampaikan mesej2 tertentu yg berguna pada semua orang .. ye dak??


Antara entri2 yg berkaitan dengan kes Listen,Listen,Listen yg aku jumpa :






Hehehe tu je la entri yg aku jumpa .. dah lupa plak mana lg .. So dah baca nanti, tahu la apa hujung pangkal cerita "Fenomena Listen, Listen, Listen" tu kan ..


8 comments:

  1. trend listen2 ni bukan kepada blogger jer, syarikat macam nandos, exabytes, banyak lagi la dia guna perkataan listen2 ni, hahaha ehem, keyword : listen. naik rating blog ni, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke? ha kan da kta, sy x mgikuti pkembangan .. gitu rupanya .. bru taw ..

      wah, cpt je kan? bgus3 .. keyword ye ..

      hehehe sy x pndai nk main dgn keyword2, SEO segala nih ..

      Delete
  2. hehe, yang terbaru saya dengar dari digi, pun ade iklan jugak haha, memang listen la kita semua... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lah yeke? hahaha mmg byk sy ketinggalan nih ..

      Delete
  3. banyak blogger buat post pasal ni, best gak bace :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe dh ramai blogger buat story ttg nih .. baca jgn baca .. baca, baca, baca ...

      Delete
  4. Replies
    1. yes .. mmg x ptt .. x de adab nmanya .

      Delete

Sahabat Sakura