Pages

Sunday, January 13, 2013

3 cerita - Pertunangan 3 Sahabat


Assalammualaikum wbt 


 dlm byk2 gmbr arul snap, yg senget ni jugak lah yg paling cun dimata .. hehehe sori la ye .. arul snap gne camera hp sony K530i yg  cikai ni je .. so gmbr tak 'awesome' sgt la mcm camera gedabak tu ye ..



gambar ni diambil dari photographer sbnr .. dan terserlah sifat sbnr kwn arul tu .. yg x pndai nk tgkap gmbr molek2 sket .. part ni yg dia paling suke .. candid time!!



hehehe terang2 nmpk gambar ni dah kena crop kan? takde gmbr yg cun nk upload kat sini, so tpksa la crop yg ni .. arul memg nk letak gmbr kawan arul je .. si tunangan kt sblh tu tak pyah la .. hihihihi



kami bertiga ke majlis pertunangan yg seterusnya dlm penghujung tahun 2012 .. demi kwn yg bertunang dulu (gmbr pertama td), makanya kami pun pergi majlis kawan kdua ni balik hari je .. dari cheras ke pahang .. well, kami sekampung .. selesai majlis, kami pulang sekejap ke umh masing2 .. lepas sejam dua lepak umh, rehat2 .. baru kami gerak balik KL semula .. agak penat sebenarnya, tp enjoy the journey ..



ini pun arul takde gambar yg paling cun .. habis cun da nih .. sori ye .. gmbr gelap sket, chya terang sgt kt blkg tu .. bilik ni kecik je jadi pusing2 pun gitu gak kedaan nya .. arul suka semua design & decoration hantaran, pelamin, tema, etc. 



masa majlis pertunangan kawan yg ketiga ni, kwn yg pertama tu tak dapat join sama sbb dia ada final exm on that day .. so kami berdua je lah yg ada .. Alhamdulillah, kehadiran kami pun dah cukup menggembirakan hati cik tunang ni .. yg menarik nye majlis dia, even bertunang je .. kakak2 dia siap buatkan candy buffet taw .. giler teruja arul dan member ... hehehe .. tak habis2 mengintai kat candy buffet tu .. especially tang strawberry & the dipping chocs tu .. pergh!! sedap2 .. ckp ttg strawberry & dipping chocs, i've another story to share here .. wait aaaa~

ok lah, maaf kerana arul berkongsi cerita yg agak basi .. tapi mmg dah lama nk share tentang hari2 pertunangan kwn2 sekolah + sekampung arul ni .. btw, mereka semua adalah kawan since tadika lagi .. until now .. Alhamdulillah, the relationship still go on .. Inshaa Allah, utk setengah tahun pertama ni .. jemputan2 perkahwinan dari mereka2 ni pasti akan menyusul .. masing2 dlm perancangan, dan arul jz sit back and tgu dpt kad jemputan dari mereka2 .. if arul lapang, pasti arul akan menghadirkan diri ..

Terima kasih luangkan masa membaca ..

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura