Pages

Monday, January 21, 2013

Migraine !!







tak tahu dan tak boleh nak update entri berinformasi sikit sekarang ni .. kepala semakin kerap sakit2 .. bila dah sakit, memang tak boleh nak fikir dengan habis .. so harini just nak share maklumat tentang sakit yg aku hidapi dan hadapi sekarang ni ..

tadi baru "cluster" tu je .. lama-kelamaan dah jadi migraine .. aduhai .. da tak tahu nk buat apa .. sebab Panadol, Ponstan, Uphamol dah imun pd tubuh ni .. rasa nk tidur je sekarang ni ..


~INFO~


2 comments:

  1. Untungla masih boleh makan ponstan.. untuk me yang alergic ni how?huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. y alergic .. try minum air limau ler .. bgus gak tuk skt kpla .. serius taw ..

      Delete

Sahabat Sakura