Pages

Wednesday, January 23, 2013

Hetero Chroma : Kucing 2 Mata Warna Berbeza


Assalammualaikum wbt ..

#okeh, ini entri yg sangat2 dah basi, dah lama nak post tapi tak berkesempatan#



sebelum2 ni arul selalu terbaca tentang haiwan comel ni kat blog .. dan ramai mengatakan haiwan baka ni dah tak banyak kat dunia ni .. so agak istimewa dan bertuah jika ada mereka yg memiliki baka seperti ini ..




arul pulak rasa sangat2 nak tengok dengan kepala mata sendiri kucing yg comel ni .. dengan mata yg cantik tu .. so nak dijadikan cerita, 2-3minggu lepas rasanya .. mood arul sangat2 spoil .. sebaik habis keje, singgah kedai jap nak beli barang2 dapur .. nak masak nanti malam nye .. kebetulan, arul terlihat seekor kucing putih  ni .. dan mata arul terus terpandang 2 biji matanya yg sangat cantik tu .. dia tak liar, tapi dia juga tak senang2 utk dipegang .. arul baru je keluarkan hp nak snap gambar dia .. dia dah blah .. hehehe sebab dia sedang lapar, cari makanan .. and after that, terus mood arul berubah jadi ceria .. lupa jap stres dlm kepala tu ..

what a miracle?! 


2 comments:

  1. salam, saya ade kucing macam ni dulu, mata sebelah warna lain, sayang sangat kat kucing ni, akhirnya hilang, tak tahu sape curi atau dia lari. tapi memang mata dia same macam kat atas, kira bertuah la ade kucing macam ni. hehehe,

    ReplyDelete

Sahabat Sakura