Pages

Sunday, September 16, 2012

TAKO TAO @ AEON Jusco Maluri

Assalammualaikum wbt ..

berhabuk betul blog ni .. tp alhamdulillah .. nampaknya masih ada pengunjung .. setelah arul melakukan sedikit perubahan pd isi blog ini .. hehehe ..

entri ini di taip dengan kelajuan maksima .. sepantas mungkin arul siapkan .. sebab? saje je .. hehehehe ..



sape pernah makan makanan kat atas ni? huhuhu .. rasanya mesti dah ramai yang pernah merasa TAKO TAO ni kan ?? tapi arul je yang baru2 je lagi merasa makanan ni .. bukan apa .. arul ni memang jenis susah sikit nk mencuba sesuatu makanan yg baru ..

ini adalah 2nd time arul makan TAKO TAO ni .. yg ni arul beli kat Jusco Maluri siang tadi .. after balik dari keje .. tak tahu lah kenapa tekak terasa nak makan TAKO TAO tetiba .. 1st time arul rasa makanan ni .. adalah masa ramadhan tempohari .. beli kat Bazar Bandar Permaisuri .. saje testing .. kawan kata sedap .. so try je la kan .. buat masa ni .. TAKO TAO kegemaran arul adalah "Cheese & Chicken" .. yg lain2 tu .. hu3 .. blum sedia nak mencuba .. nanti2 lah kot ..

oklah , tu je nak story sebenarnya .. harini pergi Jusco semata nak cari peralatan utk mencuci kereta kesayangan arul tuh .. barang2 dah dapat .. so cari apa yg perlu je lah .. tnjuk ajar dari yg pakar pun dah dapat .. hehehe ..

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura