Pages

Thursday, September 6, 2012

Sophie Paris Malaysia


Assalammualaikum wbt ..


korang pernah dengar tak tentang Sophie Paris ni? Arul pun kalau ikutkan tak pernah dengar tau .. dari mana datang pun, arul tak tahu lah .. hahahaha .. arul tahu tentang SP ni pun dari seorang kawan .. dia sangat bersungguh-sungguh recommend kat arul untuk cuba produk dari SP ni .. katanya, barang2 keluaran SP ni bagus2 .. walaupun harganya murah, tapi kualitinya hampir sama je dengan produk2 yang mahal harganya .. haaaaaaa! mau tidak tergoda arul dibuatnya .. 


catalog_cover

arul dah ada 1 set complete SP ni .. tapi belum berkesempatan untuk mendaftar dengan dorang je .. aduhai .. macam2 kan arul ni?? hehehe .. tapi arul tengok, produk2 yang SP jual ni memang murah2 pun .. cantik2 .. dan berkualiti jugak lah .. pe kata korang try .. join jadi member pun, cun gak kan? yang ladies tu, takkan tak tergoda kot ... hehehehe






No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura